top of page
Ep1 - 14 August 2021 - 09-55-49 PM.00_32_05_26.Still001.jpg

Școala de genii

Un proiect de excelență în educația părinților și a copiilor, în care Prof. Dr. Florian Colceag, expert în educație, explică tuturor părinților cum ar trebui să își educe copiii pentru ca aceștia să-și păstreze abilitățile de genialitate. De la concepție la adolescența copiilor, dorim să vă oferim cele mai bune soluții pentru educația copiilor Dumneavoastră de la "Antrenorul Geniilor din România", Profesorul Florian Colceag care are o experiență de peste 30 de ani în educația de excelență.

O serie de emisiuni pe care orice părinte nu trebuie să o rateze!

Prof. Dr. Florian Colceag

Prof. Dr. Florian Colceag este expert internaţional în educaţia copiilor şi în educaţia de excelenţă, antrenor al olimpicilor la matematică, fondator al unei organizaţii pentru copiii supradotaţi şi mentor al acestora. Este membru fondator și mentor permanent al Kogaion Gifted Academy în cadrul careia susține ateliere de „Cunoaștere integrată” pentru copii și Conferințe de parenting.

Prof. dr. Florian Colceag este expert internaţional în educația de excelență, specialist în modelare matematică, inventatorul fractalilor algebrici, activând ca şi consultant în multiple echipe de cercetare din domenii precum biochimie, biofizică, biologie celulară, educaţie, sociologie, teoria complexităţii, economie, în cadrul Institutului European de Integrare şi a Centrului pentru Studii Complexe.

bottom of page