top of page

Servicii

Vă oferim o gamă largă de servicii video, audio și de promovare globală. Ne adresăm companiilor românești din diaspora și din țară, dornice de a-și promova serviciile sau produsele către românii care trăiesc oriunde pe glob. Valoarea publicității televizate, print și online este foarte puternică. Avem capabilitățile interne pentru a crea reclame TV, reportaje, evenimente, web site-uri și printuri, care surprind esența evenimentului,  produsului sau serviciului tău și implică audiența pentru a-i atrage să participe sau să cumpere.

ADVERTISING

Identificăm  produsele sau serviciile pe care le oferi, alocările bugetare, apoi măsurăm cu exactitate audiența, frecvența și impactul.

De la TV la desktop și mobil, la print și online, vă aducem în fața publicului.

CREATIV

Dezvoltăm o creativitate captivantă, inspirând loialitatea clienților, concentrându-ne pe ceea ce contează cel mai mult pentru ei. Ne propunem să fim o extensie a afacerilor clienților noștri.

BRANDING

Cu o echipă adeptă dezvoltării strategiilor media și optimizarea plasării ne asigurăm că brandul tău ajunge la publicul potrivit pentru a atrage nu numai atenția consumatorilor, dar și pentru a obține rezultate pozitive.

CERCETARE

Cercetăm profilul tău, definind cine este cel mai probabil să îți cumpere și să îți utilizeze produsele sau serviciile. Evaluăm cea mai bună potrivire demografică care te va conecta cu publicul țintă.

STRATEGIE

Obiectivele tale sunt prioritare și vizualizăm succesul pe măsură ce construim, reconstruim și perfecționăm planuri pentru rezultate demne de afacerea ta.

PRODUCȚIE

Începem prin definirea celei mai potrivite soluții de conținut pentru produsul sau serviciul tău. Identificăm stilul, tonul, scenariul și regia potrivită. Analizăm nevoile publicului țintă pentru a  distribui și de a vă expune povestea.

Suntem o echipă de profesioniști care lucrează la nivel internațional și împreună la toate aspectele legate de producția de filme și video, fotografie, design grafic, dezvoltare web, distribuție media, platforme media și publicitate. Suntem un grup de strategi, inovatori, profesioniști media și vizionari dedicați să transforme viziunea dumneavoastră în realitate.

Compania de producție a Arca TV
logo small web.png
bottom of page